Ini Saya

My photo
penang - bangi, Malaysia
love to smile and love to cry.. still growing in all direction..
rules in relationships: don’t lie, don’t cheat and don’t make promises you can’t keep..

22. sagittarius.. Smiling is my favorite exercise... give your smile to everyone but give your heart to only one...

muka buku saya (^.^)v

Sunday, October 13, 2013

updated!


Salam, 


waaaa, akwardnyaa nak menaip. hikss. mengada sangat. hmm. dah lama tak menaip eh tipu dah lama x berblogging. eching-eching busy sangat padahal tak pun. dah lupa dah ada blog-blog bagai ni.

sooooo, what to update? selain daripada dah berjaya menghabiskan 3 tahun di bumi bangi untuk mendapat degree dan bakal berkonvo end of this October, yeayyyy for me berjaya jugak akhirnya. lagi apa lagi, kisah cinta yang tidak kesampaian tu tak perlu kot nak cerita, dah tak ada jodoh nak buat macam mana. whatever it is, awak pernah jadi sebahagian dari hidup saya, dan saya tak menyesal untuk itu. pengalaman mematangkan diri, so chin up, teruskan hidup. cehh tadi kata tak nak cerita terr jugak, takpa sikit ja enn. then apa eh nak update lagi, ohh yaa, sekarang saya dah pulang ke kampung halaman sendiri dan sudahpun memulakan career as an QA eng dekat penang jugak, wish me luck on that. setakat tu jelah kot, nanti ada masa i jumpa my baby blog ni balik untuk stori mori.




tc all. xoxo. <3